Ida Kjær Jensen

Menu ×

 NLP- & Hypnoseterapi

NLP-terapi

NLP står for Neuro Ligvistisk programming, og er en nyere metode inden for terapi. NLP-terapi fokuserer på dit mål frem for dit problem, og det fokus er med til at skabe en effektiv måde at komme derhen hvor du ønsker, frem for at soppe rundt i det stads, hvor du ikke har lyst til at være. Where energy goes, energy flows. NLP er en række værktøjer som er skabt til at skabe forandringer.  NLP-terapi arbejder med sproget, sanserne og kropsfornemmelser som tilsammen skaber dit eget personlige landkort. Alle har en måde deres landkort ser ud på, men det er nødvendigvis ikke sandheden, virkeligheden eller noget som fungerer. Sommetider bliver vejene og stierne på landkortet lagt uhensigtsmæssigt, og så tror vi f.eks. at vi skal være bange for edderkopper selvom det er helt ulogisk. NLP-terapi går ind og asfaltere nye veje på dit landkort, så det virker bedre for dig.

Hypnoseterapi

Hypnose er en metode, som hjælper til anlæggelsen af de nye veje, blomsterbede og huse på dit landkort. Vi kunne sige, at det er gravkoen, gartneren og asfaltarbejderne. Via en let trancetilstand arbejder man uden om den kognitive del af hjernen og ned i underbevidstheden. Den kognitive hjerne “tænke-hjernen” er tit med til at undgå, at vi forandre os, så den sætter vi lidt på pause, når vi arbejder med hypnose. Nede i underbevidstheden ligger alt det vi ikke umiddelbart har adgang til og hele vores følelsesliv. Her kan vi anlægge alle de nye forandringer som du ønsker på dit landkort lidt hurtigere og uden alt for meget begrænsende tankevirksomhed.

Hypnose har tit mange spørgsmål knyttet på sig, og nogen kan være nervøse for at “der sker alt muligt”. For at gøre det helt klart, så passer vores underbevidsthed bedre på os end vores bevidste selv, så alt hvad der sker under hypnose, er noget du kan styre helt selv. Alt hypnose er selvhypnose, og man kan ikke gå mere i trance end hvad man selv tillader.

Ønsker du en forandrig i det liv? Du er mere end velkommen. Udvikling og forandring er i højsæde her i biksen. Måske har du lyst til at spise mindre chokolade foran fjernsynet? Måske ønsker du tryghed under bilkørsel? ? Tilgivelse af relationer? Mere selvværd og retning i livet? Så skulle du tage og prøve NLP- og Hypnoterapi!

Jeg er i april 2018 startet på en ny uddannelse til Reg. Hypnose Psykoterapeut. I 2019 blev jeg uddannet NLP-practitioner og hypnoterapeut. For hver år der går, bygges der mere og mere på, og i den anledning vil jeg løbende have brug for prøveklienter som har lyst til at hjælpe mig med at blive dygtig i den retning.

Prøveklient-NLP & Hypnoterapi-session . 1,5-2 timer. 550 kr. (Halv pris) maks to sessions pr. pers.

Ønsker du ikke at være prøveklient, men en skræddersyet session eller et forløb? Det er helt i orden. Varighed pr. session: 1,5 t. Pris: 950 kr.

Book tid med det samme via link herunder: