Er du villig til at være anderledes for at skabe et godt parforhold?

Er det TID at åbne døren til en anden virkelighed med din partner?

Jeg elsker at facilitere par! Der er fart på, det er udvidende og udfordrende!

Her er listen over 7 scenarier som kan være på spil, når parforholdet ikke arter sig så legende let, som vi troede det skulle.

Nr. 1 Folks crap fra fortiden får lov at styre nutiden!

(Mange mange konflikter handler om, at der er blevet retraumatiseret et scenarie fra din barndom. Du skændes altså tit med din mor eller far, ikke din partner – woops)

Nr. 2 100.000. Konklusioner om hvad der er rigtigt og forkert!

(Hvad hvis der ikke fandtes noget rigtigt eller forkert, hvordan ville dit parforhold så se ud? Ville I bo sammen? Hvilken slags sex ville I dyrke? Ville I gå mere ud? Eller noget helt andet?)

Nr. 3 Den manglende villighed til at miste hinanden

(Ja, den er lidt stram, det ved jeg. MEN, at være villig til at miste sin partner giver frihed til at vælge for sig selv. Og vælge sin partner. Din partner bliver et valg ikke en nødvendighed)

Nr. 4 At sætte forholdet før sig selv

(Det her liv handler om dig, og du er et individ. I skal være to individer for at skabe et forhold, så forbliv 2. Mange har tendens til at klippe en hæl og hakke en tå og til sidst er man en af samme stykke. Det er hverken tiltrækkende eller spændende. Sæt pris på forskelligheder, det er dem I udvikler jer af)

Nr. 5 Manglende tro på sin egen mavefornemmelse

(Din intuition og mavefornemmelse har ALTID ret. Dyrk den og tro på den. Mange siger, at de ikke ved, men jeg tror på, at alle ved)

Nr. 6 Manglende intimitet og nærvær

(Det er vigtigere at kysse og kramme end at bolle. Hemmeligheden er, at det ene leder til det andet, og det giver de samme lækre hormoner oppe i din hjerne.

Rosinen i pølleren: Glemme at gøre det som gør dig glad inde i hjertekuglen

(Glæde fører til glæde. Hvis du er glad, så er dit parforhold glad. Start med dig, så kommer forholdet helt af sig selv)

Ønsker I at ændre? Udvide? Skabe? Forandre? Til mere glæde? Og Lethed? Kontakt mig: kontakt@idakjensen.dk